12 Aralık 2012 Çarşamba

Digital Signage ve Avantajları

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/signage.jpg

signage Digital Signage ve Avantajları

signage

Bir ürün veya hizmetin pazarlanmasının en hızlı ve etkin yolu digital signage ağlarından geçer. Başka bir değişle, reklamların doğru zamanda doğru alanlarda bulunmasıdır. Bu sayede satış geçekleşmesi muhtemeldir. Müşteri ile olan kurumsal bağın güçlendirilmesi için de önemli bir faktördür.

Satış ve pazarlama faaliyetlerini maksimum seviyeye çekmek isteyen her alışveriş merkezi, elektronik ürünler, gıda, giyim gibi her alanda kullanılabilecek bir sistem olan digital signage, kullanıcılar içerisinde yapılan anketlere göre %80-90 oranlarında satışların etkin şekilde arttığını ortaya koymaktadır.

digital signage hem yazılımsal, hem de donanımsal olarak bu faaliyetleri tamamlayan bir sistemdir. Bu sistem aynı anda birçok noktada bu reklamların yayınlanması demektir. Bu reklamlar kimi zaman kayan yazı, kimi zaman görsel efektli animasyonlar, kimi zaman bir görsel obje olabilir. Bu şekilde birçok digital signage yöntemi düşünebilirsiniz.

Bu sistem sayesinde tek bir noktadan bir çok ekrana ulaşabilir, bu sayede birçok müşteri edinebilirsiniz. Banka sırası bekleyenler, hastanede sıra bekleyenler, bir yolculuk esnasında boş vakit geçirenler elbette sizin onlara digital signage aracılığı ile ulaştığınızda, sizin reklamlarınıza odaklanacaklardır. İşte bu doğru zaman ve doğru yerdir. Bu sayede tüm ilgisini sizin reklamınıza veren insanlar sizden haberdar olacak ve dikkatlerini o anda sadece o reklama yönelttikleri için çok daha akılda kalıcı şekilde müşteri kitlenize hitap edeceksiniz.

Bir otobüste yayınlanan kısa firma tanıtımı bunun bir örneği olabilir. Siz de müşterilerinize etkin şekilde ulaşmak, hatta satın alma gereksenimi yokken bu gereksenim algısını dahi oluşturma imkanınız olacaktır.

 


Digital Signage ve Avantajları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder