10 Aralık 2012 Pazartesi

Ziyaretçi Takibi

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/wordpress.jpg

wordpress Ziyaretçi Takibi

wordpress

WASSUP

WordPress WassUp eklentisi, her ne kadar istatistik eklentisi olarak görülse de güvenlik açısından etkin rol oynamaktadır. Wassup. son 24 saatte olan biten tüm olayları kaydeder ve panelinizden İzlemenize olanak sağlar
Sitenize saldırı gibi durumlar olduğunda kişinin İP adresini ve sitenize hangi yolla ulaştığını görebilirsiniz Bir screen ile sitenize saldın olduğunu kanıtlamanız çok kolaydır.Ayrıca wassup ile sitenize gelen ziyaretçilerin hangı anahatar kelimeden geldiğini görüp o kelime üzerinde seo çalışması yapılabilir.
WORDPRESS DATABASE BACKUP

WordPress Database Backup eklentisi, sitenizin veritabanı yedeğini almanızı sağlar. Panelinizden yedeğinizi indirebilir veya belirli aralıklarla size mail olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
WORDPRESS FİLE MONITÖR

Bu eklenti WordPress sitenizde yapılan değiştirme, ekleme, silme gibi dosya değişikliklenni güvenlik bakımından takip eder. Bir değişiklik olduğunda belirtilen adrese e-posta ile yöneticiyi uyarır.
FDRCE SSL / ADMIN SSL

Force SSL eklentisi, güvenlik amacıyla https bağlantıyı zorunlu kılar Eklenti basitçe standart http’den yapılan istekleri https’e yönlendirir.
Admin SSL eklentisi, WordPress admin panelinizi güvenlik altına alır. Tüm SSL
ayarlarını ve şifreli çerez içeriklerini destekler.

REPUACE WP-VERSION

Replace WP-Versıon WordPress sürümü ile ventabanı sürümünü kolayca değiştirmenizi sağlar.
WP SECURİTY SCAN

WordPress güvenlik alanında en çok kullanılan eklentilerden birisidir. WordPress şilenizi tarayıp, şifrelerinizi, dosyalarınızı, veritabam kontrolünde güvenliliği sağlayarak WordPress versiyon sürümünüzün saklanmasını konlrol altına almanıza olanak sağlar.
ASKAPACHE PASSWORD PROTECT

Bu eklenti siteniz için sıkı bir şifreleme sağlar wp-admin, wp-content. includes ve diğer dosyaları koruma altına almanızı sağlar.

ARAÇLAR
WordPress Araçlar bölümüne panelinizden ulaşabilirsiniz. Bu bolümde WordPress’i dışa aktarma ve içe aktarmayı göreceğiz.


Ziyaretçi Takibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder