7 Mart 2013 Perşembe

Adam Astı Android Oyunu | Savaş Oyunları

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2013/03/adam-asmaca.jpg

adam asmaca Adam Astı Android Oyunu | Savaş Oyunları

adam asmaca


Adam astı oyunu adını duyduğumu da hepimi in hatırlayabileceği, komik eğlenceli oyun olarak anımsamaktayı . Okul amanların da öğrendiğimi ve dönem dönem de evkle oynadığımı oyunlardandır. Türk icadı oyunlardan olup, aynı amanda da komik eğlenceli ve eğitici bir oyun olarak bilinmektedir. Oyunu iki kişi oynaya bildiği gibi kı ları ve erkeklerin grup olarak oynayabilecekleri oyun türlerindendir. Oyun tablet bilgisayarlara ve dokunmatik telefonlara android sürümle yeni bir şekil almıştır. Bu yeni yü üyle tek başımı a eğlenceli ve verimli bir aman geçirebileceğimi gibi amanımı ı kesinlikle iyi bir şekilde değerlendirmiş de olmaktayı .


Büromu da otururken beyin jimnastiği yapabilmek için adam astı oyunu çok rahatlıkla tercih edebileceğimi , keyifle oynaya bileceğimi oyundur. Bir yere yolculuk yaparken telefonlarımı ın çekemeyeceği metrolar da çok rahat bir şekilde beyin eg ersi i yaparken eğlenerek adam astı oyunu oynaya biliri . Android adam astı oyunu oynarken öncelikle seviyemi i belirlememi gerekmektedir. Seviyemi i belirledikten sonra oyuna başlamamı istenmektedir. Gi li olarak verilen kelimeyi bulmak için, alfabedeki harflerden yararlanarak tek tek söyleyerek kelimeyi bulmaya çalışmak yeterli olacaktır. Oyun da skor tablosu içermektedir. Hı lı bir şekilde harfleri bularak süremi bitmeden ve asılmadan gi li kelimeyi bulmak için yarışmaktayı . Tıpkı savaş oyunları gibi heyecan dolu bir oyundur.


Oyun da 3 farklı seviye bulunmaktadır. Bu oyunun heyecanlı olmasını, orluk derecesi de belirlemektedir. Android oyunlarda eğlenebileceğimi ve hatta kendimi i geliştirebileceğimi oyunlardandır. Oyunun bünyesinde 10.000 tahmini kelime olduğuna göre bir hayli çaba harcamamı gerekmektedir. Kı oyunları kategorisine de giren bu oyun rahatlıkla oynanabilir.



Adam Astı Android Oyunu | Savaş Oyunları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder