28 Mayıs 2014 Çarşamba

Flash Bellek Tasarımları

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2014/05/03.jpg

İlginç Flash Bellek Tasarımları


Hatırlayacağınız üzere 2000 yılında IBM firması sayesinde flash disk diğer adı ile usb bellek adı verilen hafıza depoları ile tanıştık. Dünyada ilk flash disk 2000 yılında üretildi ve günümüzde her alanda kullanılan bir cihaz haline geldi. Günümüzde oldukça sık kullanılan bir cihaz olan usb bellekler ilginç usb tasarımları ile karşımıza çıkıyor.


Sizlere bu flash disk tasarımları ile ilgili örnekleri topladık.


Külçe Altın Şeklinde Flash Disk


Flash diskin külçe altın olarak karşımıza çıkması, her an altın zannedilip çalınabilecek bir flash disk tasarımına benziyor.


03 Flash Bellek Tasarımları

ilginç usb bellek tasarımları


Yüzük Flash Disk


İlginç flash disk tasarımlarına bir yenisi de yüzük flash disk ile geldi. Bu usb bellek yüzük şeklinde ve istediğinizde parmağınıza takıp pratik şekilde kullanabiliyorsunuz.


02 Flash Bellek Tasarımları

ilginç usb bellek tasarımları


Şırınga Flash Disk


Bu tasarımın sahibini bilmemekle beraber hangi amaç ile böyle bir flash disk tasarımı yapıldığı hakkında hiç bir bilgimiz yok.


01 Flash Bellek Tasarımları

ilginç usb bellek tasarımları


Lego Flash Disk


Küçükken oynadığımız legolar şimdi karşımıza günlük hayatta kullandığımız flash disklerle giriyor. Usb bellek tasarımı olarak tema lego seçilmiş.


05 Flash Bellek Tasarımları

ilginç usb bellek tasarımları



Flash Bellek Tasarımları
flash disk, flash disk tasarımları, ilginç flash disk tasarımları, ilginç usb bellek tasarımları, usb bellek, usb bellek tasarımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder