5 Temmuz 2014 Cumartesi

YACHT CHARTER, CABİN CHARTER VE MOTOR YACHT KİRALAMA HİZMETLERİ

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2014/07/yat-tekne-300x203.jpg

Yaz aylarının gelmesiyle farklı ve özgün tatil seçenekleri arayışına girmek de kaçınılmaz oluyor. bodrumda5 yıldızlı  otellerin sunduğu doğadan uzak; ancak konforlu hizmetlerinden sıkılan ve daha farklı bir tatil arayışına girenlerin tercihi olan yacht charter hizmetleri, cruis gemilerinin tekdüze tatil anlayışının dışında farklı ve özgür bir seyahat imkanı sunmaktadır. Barbaros yatçılık firması tarafından sunulan tekne kiralama hizmetinde vergiler, personel sigortaları, yeme içme giderleri ve yakıt gibi ihtiyaçların karşılandığı paket fiyatlar bulunmaktadır.Ayrıca özel tercihler ve extra eğlencelerinde fiyatlara eklendiği özel paket fiyatlar görüşmeler neticesinde oluşturulabilmektedir.


yat tekne 300x203 YACHT CHARTER, CABİN CHARTER VE MOTOR YACHT KİRALAMA HİZMETLERİ

yat


Teknenin tamamının değil de sadece bir kabinin kiralanması esasına dayanan cabin charter sisteminde ise her hangi bir gruba dahil olmadan farklı insanlarla birlikte keyifli bir tatil yapma imkanı bulunuyor. Farklı deneyimler yaşamayı mümkün hale gelirken farklı ülkelerden insanları da tanıma fırsatı da yakalanabilmektedir. Kabin kiralama usulü deniz seyahati şeklini tercih edenler için tahsis edilen klasik guletler, 6 veya 8 kabinli olduğu için kısa sürede uyumlu bir iletişim kurulabilmekte ve tatilin keyifli bir şekilde sürdürülmesi sağlanabilmektedir.


yat 300x200 YACHT CHARTER, CABİN CHARTER VE MOTOR YACHT KİRALAMA HİZMETLERİ

yat


Yat kiralama ve kabin kiralama hizmetlerinden farklı olarak hızlı ve eğlenceli bir seyahat için uygun ortamı sağlayan motor yacht kiralama hizmetleri özellikle macera ve eğlence tutkunları tarafından tercih edilmektedir.2-4 veya 8 kişilik olan sürat tekneleri guletlerden farklı olarak rahat ve konforlu bir seyahat imkânı sunmaz.


 



YACHT CHARTER, CABİN CHARTER VE MOTOR YACHT KİRALAMA HİZMETLERİ
cabin charter, motor yacht, yacht charter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder