12 Aralık 2012 Çarşamba

Balkon Keyfi

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/balkon.jpg

balkon Balkon Keyfi

balkon

Sıcak havalarda nefes almak için balkona çıkmak ister insanlar. Çoğu zaman da akşamları oturulup çayların içildiği, hoş muhabbetlerin yapıldığı mekandır. Balkonların yeri ayrıdır ve büyük bir balkonunuz var ise oldukça şanslısınız demektir.

Balkonlar aslında bir evde en keyifle oturulan mekanlardan biridir. Balkonlar kimi zaman açık, kimi zaman cam balkon şeklinde, kimi zaman birkaç demir parmaklık ile yapılan korkuluklarla farklı şekillerdedir. Elbette maddi imkanlara dayanan bu çeşitlilik aslında ufak harcamalar ile hoş bir balkona sahip olunabilecek şekildedir. Balkon modelleri arasında en keyifli olanı ise cam balkon modelidir.

Cam balkon modelleri kış mevsiminde balkon keyfi yapmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Cam balkon içerisinde dışarının soğuğunu hissetmeden evinizin sıcaklığında çayınızı yudumlayabilir ve bir yandan da dışarıda olup bitenleri keyifle izleyebilirsiniz. Ancak açık balkonlarda böyle bir durum söz konusu değildir.

cam balkon modelleri sadece kış ayları için tasarlanmamıştır. Cam balkonlar, katlanır özellikte olduğundan; yaz aylarında katlanır panelleri sayesinde açık bir balkona da dönüştürülebilir. Yağmur yağdığında, soğuk havalarda balkon zevkinizi yaşamanız için tekrar bu katlanır panelleri kullanarak kışlık moda geçiş yapabilme imkanınız vardır.

cam balkon modellerinin bir diğer avantajı ise, balkonunuz hangi geometride olursa olsun o şekile uyarlanabilir olmasıdır. Yani balkonunuz oval veya köşeli hatlara sahip olsa da, cam balkon imalatı yapılabilir ve sizde yaz – kış balkon keyfinizi sürdürebilirsiniz.

 


Balkon Keyfi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder