12 Aralık 2012 Çarşamba

Dünyanın İlk Saç Ekim Hastanesi Açılıyor

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/sac.jpg

sac Dünyanın İlk Saç Ekim Hastanesi Açılıyor

saç

Yıllardır çözümü aranan ve son yıllarda çeşitli yöntemlerle giderilmeye çalışılan saç dökülmesi ve kel kalma durumları saç ekim yöntemlerinin de geliştirilmesi ile artık büyük bir problem olmaktan çıkıyor.

Hepimiz ahenkle dans eden saçlara sahip olmak, parlak ve şekil alan gür saçlarımız ile sokakta bir yürüyüş yapıp dikkatleri üzerimize çekmek isteriz. Ancak bazı genetik nedenlerden, bazen de dış etkenlerden kaynaklanan saç dökülmeleri, buna bağlı olarak saç seyrelmeleri ve saçların yıpranması bizi dışa yansıtmasak da, yine de moral bozukluğu az da olsa yaşatmaktadır. Tüm bu sorunlara saç ekim yöntemlerini kullanarak çözüm bulabiliriz.

Türk Hair Trans Saç Ekim Merkezi’nin genel koordinatörü olan Kenan Acıkök geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda Türkiye’nin sağlık sektöründe yurt dışından aldığı ilgiye dikkat çekerek, bu potansiyeli kullanmak adına Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek dünyadaki ilk saç ekim merkezi’ni kurmayı amaçladıklarından bahsetmiştir. Bazı saç ekim merkezlerinde uygulanan tedavilerin yanıt vermemesini ise uzmanlık gerektiren saç ekim uygulamasının doğru sağlık kuruluşlarında yapılmasının gereğini vurgulamıştır.

Saç ekimi ile ilgili olarak seçeceğiniz saç ekim merkezinin mutlaka Sağlık Bakanlığı ‘nca izninin olması gereklidir. Saç ektirecek herkesin sağlığı ve tedavisinde sonuç alabilmesi için buna öncelikle dikkat etmesi gerekir.

Günümüzde geliştirilen bu yöntemlerle de sağlıklı saçlara kavuşabiliriz. Ancak unutmamanız gereken hususu tekrar hatırlatırız; mutlaka Sağlık Bakanlığı izni olan sağlık kuruluşlarında tedavinizi yaptırınız.

 


Dünyanın İlk Saç Ekim Hastanesi Açılıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder