13 Aralık 2012 Perşembe

Yeni Macera Tutkunuz

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/tomb-reider.jpg

tomb reider Yeni Macera Tutkunuz

tomb-reider

Tomb Reider hatırlayacağınız üzere muhteşem bir filmdi. Akıllardan çıkmayan sahneleri ile kafalara kazındı, ardından da çıkartılan macera oyunları kategorisindeki bilgisayar oyunu tüm bilgisayarseverlerin en azından bir kere dahi olsa oynadığı oyun olmuştur.

Lara Croft ismi ile hafızalara kazınan güzel kızımız filmden sonra şimdi de macera oyunları olarak karşımıza çıkmaya başlamıştı.. Macera oyunları efsanelerinden Tomb Reider serisi uzun soluklu olarak raflarda yerini almıştır. 13 yıllık geçmişe sahip olmasına karşın oyun kapakçığında Lara Croft her zamanki gibi oldukça çekici ve güzel duruyor. Belki de bu oyunun bu kadar sürükleyici olmasında bir faktör de bu..

Macera oyunları içerisinde oyunseverler çeşitli özellikler arıyor. Bulmaca, gizli bölmeler, farklı özellikler hep ilgi çekici gelmiştir. Tomb Reider, bu ilgi çekici oyun içerisindeki gizemli senaryoları ile oyunseverlere merak salmıştır. Oyun forumlarında tartışmalar, bölümlerin ilerledikçe karşılaşılacak senaryolar ile konular açılmaktaydı o zamanlar. Şu anda efsane geri dönüyor ve macera oyunu oynamayı sevenler Tomb Reider ‘ın yeni oyunu “Square Enix” ismi ile tekrar Tomb Reider ile buluşacak. Bu yeni oyunda serüven hikayesi en başa dönüyor, ilk hikayeden farkı aynı senaryonun günümüz teknolojisine uyarlanıp, gelişmiş teknoloji ve silahlarla değişik bir formatta bilgisayarlarda yerini alacak.

Gelişen bilgisayar donanımları ile çıkan binlerce oyun arasında, yine de parmakla seçilecek olan bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyoruz.

 


Yeni Macera Tutkunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder