17 Şubat 2013 Pazar

Hareketli Sehpa İcadı

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2013/02/hareketli-sehpa.jpg

Hareketli Sehpa İcadı

hareketli sehpa Hareketli Sehpa İcadı

hareketli sehpa

Sehpa bir ev dekorasyonunda sıklıkla kullanılan, dekoratif anlamdan çok kullanım amacına yönelik evlerde bulundurulan bir mobilyadır. Üzerine çay, kahve, telefon, defter vb. birçok malzeme günlük kullanımlarda koyulmaktadır.

Sehpa, bir ev içerisinde salonda bulunan gerekli olan ve vazgeçilmez mobilyalar arasındadır. Çoğu zaman koltuğa uzandığınızda keşke sehpa şurada olsaydı da şunları üzerine koysaydım kim kalkacak da onu çekecek diye üşengeçliğin maksimum safhaya geldiği günümüzde, bu denli üşengeç olan arkadaşlar için bir sehpa icat edilmiş.

Hareketli sehpa, sizin koltuktan kalkıp onu çekmenize gerek kalmadan o size doğru hareket ediyor demek isterdik ancak bu sehpanın kullanım amacı sizin ev bitkilerinizin güneş ışığından mahrum kalmaması için üretilmiştir. Üzgünüz ancak mucitler daha çok bitkileri düşünüyor olmalı.

Hareketli sehpa üzerine koyduğunuz çiçek ve bitkileri alıp gün ışığının geldiği yere doğru hareketleniyor. bu sayede üzerindeki bitki güneş ışığına doyuyor ve mutlu oluyor.


Hareketli Sehpa İcadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder