17 Şubat 2013 Pazar

Ozon Yağı ile Ozon Tedavi Mümkün

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2013/02/ozon-yagi.jpg

ozon yagi Ozon Yağı ile Ozon Tedavi Mümkün

ozon yağı

Ozon tedavisi tam olarak nedir. Ozon yağı ile nasıl ozon tedavisi olunur bu tip sorulara cevap vermek ve faydalarını tartışmak üzere böyle bir yazıyla karşınızdayız. İlk olarak burada bilinmesi gereken konu ozon nedir sorusunun cevabıdır.

Geçtiğimiz yıllarda insanlar kliniklere giderek kanlarını enjektör yardımıyla çektirip ozonlanması için kliniklerde bırakıyorlardı. Daha sonra yine enjektör yardımıyla bu kanlar insanlara enjekte ediliyordu. Bu yöntem sonraları insanlar için sıkıntılı bir hal almaya başladı. Daha doğrusu tedavinin etkileri görüldükçe insanlar tarafından ilgi görmeye başlayan bir yöntem haline geldi. Bu insanlar kliniklere gidip ozon tedavisi için kanlarını aldırma işleminden çekiniyorlardı. Durum böyle olunca ozon yağı formülü geliştirildi. Zaten saf zeytinyağının tedavi edici ve cilt altına hızlı nüfuz etmesini sağlayan yapısıyla ozonun cilt üzerindeki onarıcı tarafı bir cam şişede toplandı. Burada cam şişe dedik. Bu durumu özellikle belirtmemizin sebebi ise ozon yağı kesinlikle plastik şişeler de barınmamalı, cam şişelerde muhafaza edilmelidir.

Ozon yağını faydalı bir hale getirmek için ozon jeneratörüyle 55 saat boyunca yüksek miktarda ozonlamak gerekmektedir. Yüksek ozon süreleri etkiyi arttıracak temel unsurlardandır. Ozon yağı sivilce ve bölgesel ağrılarda hala sık sık kullanılmaktadır. İşlenmiş olan bu saf zeytinyağı sayesinde sivilcelerden kısa sürede kurtulmak mümkün. Ozon kremi sivilce hususun da ozon yağına oranla pek başarıyı yakalayamamış bir formüldür.

Ozon yağı faydaları nelerdir?

Akne(Sivilce): Günde iki kez kullanıldığı taktirde çabuk iyileşmeler gösterecektir. Yüzünüzü iyice temizledikten sonra uygulamak daha etkili olmasına sebep olacaktır.

Morluklar: Ozon yağı sayesinde derideki morlukların iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz. Morarmış bölgeye uygulamanız yeterli olacaktır.

Selülit: Selülitli bölgeye uygulayarak selülit görünümünü azaltabilirsiniz. Buhar yardımıyla uyguladığınız taktirde etki artmış iyileşme süreci hızlanmış olacaktır. Ozon yağı faydaları bu maddelerin yanı sıra kas ağrılarına da iyi gelmektedir.


Ozon Yağı ile Ozon Tedavi Mümkün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder