12 Mart 2013 Salı

Online Çiçek Gönder - Çiçek Sepeti - İstanbul Çiçekçi

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2013/03/cicek-gonder.jpg

cicek gonder Online Çiçek Gönder Çiçek Sepeti İstanbul Çiçekçi

çiçek gönder


Sevgiliyle ba ı anlar vardır ki asla unutulma . Onun elinden tutup yürümek, bir bankta saatlerce sarılarak oturmak, karşılıklı olarak gö lerinin derinliklerinde kaybolmak gibi anlar mesela.. Onunla buluşacağını anı iple çekersini ve aman dursun istersini . Sadece bir tebessümüyle hayatı si in için durduran, en romantik anlarını da elini i öyle bir sıkıca tutar ki o an kendini i en güvende hissedersini . Bir de bu romantik anları berbat eden, istanbul lider çiçekçi adeta içine eden ba ı durumlar vardır.


Örneğin tam sevgilini i öpecekken çalan telefon, çevreden gelen rahatsı edici bir bağırış, ya da aniden bastıran bir yağmur gibi. Şimdi söyleyeceğimin yanında ise bunlar devede pire gibi kalacaktır. Sevgililerin, ö ellikle erkeklerin en büyük kabusu olan; çiçekçi çingeneler! U aktan, sinsice yanını a öyle bir gelir ki bütün romantikliği mahvederler. Nereden geldiğini anlama sını bile. “A be gü el sevgiline bi çiçek alasın be” cümlesi adeta kabusunu olur.


Bir türlü si i uyutma . Bilinçaltını a öyle bir işlemiştir ki nereye bakarsanı onları görürsünü . Yanını da sevgilini olmadığı amanlarda bile onlardan kaçma gereksinimi duyarsını . Ters bir şeyler de söyleyeme sini öyle. Söylerseni hem sevgilini in yanında ayıp olmuş olacak, hem de çiçekçi çingenelerin kalabalık ordusunun saldırısına maru kalabilirsini . Si e orla o çiçeği aldırırlar. Ya alacaksını , ya alacaksını , başka çaresi yok!


Peki bunlardan nasıl kurtulacaksını ? Aslında kurtulmak çok ordur. Çünkü onlar si in kokunu u alır ve bir anda beliriverir. Ani bir yağmurda ortaya çıkan şemsiye satıcıları gibi mesela. Onlar da hiç ortalıkta yokken bir anda çıkarlar ve kısa günün karını fa lasıyla yaparlar. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanı dikkat etmeni yerlerden birisi Gülhane Parkı’dır. Sevgilini le Gülhane Parkı’na gidecekseni onlardan kaçışını imkansı . “Şuraya geçelim, şurada oturalım” demeyin boşuna sevgilini e, çiçek sepeti onlar si i elbette bulur. Ne hikmetse her 10 metrede bir karşını a çıkarlar.


İ mir’de yaşıyorsanı eğer vay halini e! Çiçekçi çingenelerin en çok olduğu yerlerden biri de İ mir’dir çünkü. Si in de tahmin ettiğini ü ere onların en çok takıldığı ve pusuya yattıkları yer Kordon’dur. Kilometrelerce u unluğu bulunan Kordon Sahili’nde neredeyse her sevgiliye bir çiçekçi çingene düşer. “Yok abla, a önce aldım” deseni “Olsun be abicim, bi den de alasın”cümlesini çok duyarsını .


Sevgilini le Kordon’da ve Gülhane Parkı’nda rahatça yürümeni imkansı dır. Tabi sadece buralarda değil, Türkiye’nin her yerinde karşını a çıkabilir. Aman diyelim sevgilini e çiçek hediye edeceksini diye cebini deki paradan olmayın, evden çıkmadan önce mutlaka hesabını ı iyi yapın, sonradan re il olmayın.


Çiçekçi çingeneler en çok sevgililer gününde ortaya çıkar doğal olarak. Çünkü bu ö el günde onlar için birçok av bulunur. Köşebaşlarında ya da sevgililerin en çok takıldığı yerlere pusuya yatarak hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkarlar ve si i çiçek almaya orlarlar. Bir başka soru işareti de normal günde çok ucu olan çiçeğin, sevgililer gününde fiyatını neredeyse 5′e katlamasıdır. Bu da çiçekçi çingenelerimi in ticari ekası olsa gerek.


İşte bu çiçekçi çingenemi de Gülhane Parkı’nın en eskilerinden. Onu gördüğünü anda kaçın derdim ama bu mümkün olmayacaktır. Ne yaparsanı yapın, o si e bir şekilde ulaşacaktır. O ulaşmasa bile arkadaşları si in için pusuda bekleyecek ve o çiçeği almanı ı sağlayacak. Kim bilir belki de sevgilini e sevgililer günü hediyesi olarak bir çiçek almak orunda kalacaksını . Artık Gülhane Parkı deyince aklını a kocaman ağaçlar, tarih kokan bir yer, online çiçek gönder eşsi man ara ve öpüşen çiftlerin yanında bir de bu çiçekçi gelecek!


Gülhane Parkı’nda çiçekçi çingeneler olur da Kordon’da olma mı hiç? İ mir Kordon dendiğinde akla belki de ilk bu gelir. İ mir’in o eşsi man arasına sahip olan, Ege’yi en gü el şekilde hissettiğini , Karşıyaka’ya giden tarih dolu vapurları gördüğünü yerde sevgilini le el ele yürüyor ya da banklarda oturup deni e karşı aşkını ı yaşıyorsunu .. Ama o da ne? Tehlike yaklaşıyor ve si hiçbir şey yapamıyorsunu ! Çiçekçi çingeneyi “Çiçeğe çiçek mi alınırmış” deyip bile yollayamıyorsanı elini den başka ne gelir ki? Tabi sevgilini in de çiçek istemediğini belirtmesi si in lehini e olacaktır.



Online Çiçek Gönder - Çiçek Sepeti - İstanbul Çiçekçi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder