12 Aralık 2012 Çarşamba

Facebook Reklamları

http://www.dunyaninilkleri.com/wp-content/uploads/2012/12/facebook.jpg

facebook Facebook Reklamları

facebook

Facebook sitesi Mark Zuckenberg tarafından ilk açıldığı zamanlarda, sadece üniversite içerisinde insanların tanışması için hayata geçirilmişti. Zamanla artan üye sayısı ve hitlerle, bu site şu anda dünyanın en büyük sosyal platformu haline geldi. Gerçek kişilerden oluşan ve insanların sıklıkla kullandığı bu ağ üzerinde birçok yeni ekmek kapısı aralandı.

Bir satıcı olarak hizmet veya ürününüzü satmak için öncelikle dükkanınızı açacağınız yeri iyi seçmeniz gerekir. Açılacak bu dükkan işlek bir caddede olursa çok daha yüksek rakamlara ulaşabilirsiniz. Buradan yola çıkarak facebook üzerindeki milyonlarca insanı düşündüğünüzde, hizmet veya ürününüz bu site üzerinde facebook reklam ağında yayınlandığında aynı anda bir çok insana ulaşabileceksiniz.

Facebook bahsettiğimiz gibi sadece bir sosyal platform olmaktan çıkmış, çok farklı kazanç kapıları aralamıştır. Bu kadar yoğun trafikte bulunan bir web sitesinde, gerçek kişilere ulaşan reklamlarını amacına hizmet etmiş olacaktır. Bunun dışında elektronik ortamda yayınlanan bu reklamlar sizin parmağınızı dahi kıpırdatmadan pazarlama faaliyetlerinizi yürütmüş olacak.

facebook reklam ağları, son zamanlarda birçok satıcının karlarını katlamasına yardımcı olmuştur. Bu ağda yayınlanan reklamlar, tıklama başına maliyet olarak değerlendirildiğinde, sizin reklamınıza ilgi duyan insanlar facebook reklam gösteriminize tıklayacak, ilgi duymayan insanlar tarafından ise tıklanma olmayacağı için siz bu gösterimlere ücret ödemek zorunda olmayacaksınız. Bu sayede reklamlarınıza tıklama yapan kişiler hem sizin ürün hizmetlerinize ilgi duyan kişiler olacak bu sayede satışı gerçekleştirme ihtimaliniz çok daha yükselecektir.

Facebook reklam ağı, hem ekonomik bir pazarlama yöntemi olacak, hem de hiç ulaşamayacağınız kitlelere kolayca erişmiş olacaksınız.


Facebook Reklamları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder